Analýza podnikateľského prostredia regiónov pre potreby strategického rozhodnutia manažmentu podniku - Janotka, Martin, 1982-
Analýza regionálneho podnikateľského prostredia, sledovanie či existujú trendy, ktoré by mohli ovplyvniť strategické rozhodnutia podniku. Využitie zhlukovej analýzy s nájdením homogénnych priestorových štruktúr.