Akcie Marie Sklodowska Curie v programe Horizont 2020 (2014-2020) - Kopkáš, Peter
Podpora regionálnych, národných a medzinárodných schém financovania pre mladých výskumných pracovníkov, ktoré sú v súlade s cieľmi akcií Marie Curie. Vytvorenie nových, a rozšírenie už existujúcich programov s cieľom ich harmonizácie s európskymi normami pre pracovné podmienky.