Comparison and Analysis of the Insurance Market in V4 Coutries - Drugdová, Barbora
Porovnanie a analýza poistného trhu v krajinách V4. Poistný trh - pojmy a princípy. Porovnanie a analýza vývoja indikátorov súvisiacich s makroekonomickými a vybraných indikátorov poistného trhu v krajinách V4 v rokoch 2003-2007.