Akcie Marie Curie - aktuálne výzvy pre špecifický program ľudia - Kopkáš, Peter
Dňa 14. marca 2013 vyhlásila Európska komisia ďalšie tri výzvy v rámci špecifického programu ľudia - Marie Curie. Výzvy sú otvorené pre tri rôzne mobilitné programy - (Intra European Fellowship), (International Incomming Fellowship), (International Outgoing Fellowship).