Financing of Innovation Activities in V4 Countries by Selected Financial Resources - Spišáková, Emília, 1983-
Zdroje financovania inovačných aktivít vo V4. Fondy EÚ, pôžičky z Európskej investičnej banky, venture kapitál, podnikateľskí anjeli.