Regionální multiplikační efekt jako indikátor lokálního rozvoje - Macháček, Jaroslav
Problematika lokálnych multiplikátorov, ktorá sa zameriava na jeho teoretickú podstatu. Využiteľnosť multiplikátora v regionálnej politike. Príklady, poznatky a návrhy na využitie multiplikačného efektu v regionálnej politike.