Znalostný potenciál pre udržateľný rozvoj obce - Žárska, Elena, 1955-
Budovanie znalostného prostredia v podmienkach samosprávy je podmienené stavom sociálno-ekonomických problémov. Vytváranie podnikateľského prostredia a podpora získavania podnikateľov na území obce. Udržateľný rozvoj a synergia hospodárskej sociálnej a environmentálnej stránky obce.