Shluková analýza domácností charakterizovaných kategoriálními ukazateli - Řezanková, Hana
Na príklade zhlukovania domácností charakterizovaných kategoriálnymi ukazovateľmi je ilustrovaná problematika stanovenia vhodného počtu zhlukov.