Knowledge creation and knowledge acquisition in the ICT industry in Slovakia - Pástor, Rudolf
Vytváranie a získavanie znalostí v IKT priemysle na Slovensku. Znalostná ekonomika v regiónoch Bratislava, Košice. Vývoj sektora IKT v Bratislave a v Košiciach. IKT spoločnosti, chronológia ich založenia. Zamestnanosť v sektore IKT.