Technické zhodnotenie ako dlhodobý majetok obce - Šabíková, Ingrid
Medzi dlhodobý majetok obce podľa postupov účtovania patrí aj technické zhodnotenie. Hlavné odlišnosti medzi technickým zhodnotením, nákladmi na opravy, udržiavanie a škody.