New tools for new regional policy in Central European countries - Szitásiová, Valéria, 1987-
Vo vývoji krajín hrajú významnú úlohu sektory informačných technológií a kreatívneho priemyslu. Nové nástroje regionálnej politiky vzťahujúce sa k zmenenému prostrediu vybranej stredoeurópskej krajiny - Slovenska. Zmenené požiadavky na regionálnu politiku v podmienkach kreatívnej ekonomiky. Prieskum súčasnej situácie a podmienok podporujúcich kreatívny priemysel na Slovensku. Nástroje podporujúce kreatívny priemysel.