Obnoviteľné zdroje energie v kontexte stratégie Európa 2020 - Chovanec, Marcel
Využívanie obnoviteľných energií je nevyhnutné pre naplnenie cieľov vyplývajúcich zo stratégie Európa 2020. Zistenia, ako sa darí štátom EÚ napĺňať ciele stanovené v stratégii v oblasti energetiky.