Stratégia Európa 2020 a vybrané problémy nezamestnanosti v EÚ - Izáková, Katarína
Problematiku nezamestnanosti EÚ rieši aj Program nové zručnosti a nové pracovné miesta, ktorý je súčasťou hlavnej iniciatívy stratégie Európy 2020. Vybrané súvislosti s nezamestnanosťou v EÚ.