Index inovačnej výkonnosti Slovenskej republiky v kontexte stratégie Európa 2020 - Knežníková, Monika
Štátna podpora v oblasti inovácií a podmienky, ktoré štát ponúka súkromným investorom na podporu inovácií. Priestor na zlepšenie inovačnej výkonnosti na Slovensku. Príčiny nedostatku finančných zdrojov na financovanie inovácií.