Nezamestnanosť a trh práce v podmienkach Slovenskej republiky v nadväznosti na stratégiu Európa 2020 - Kollár, Ján
Zhodnotenie skutočného stavu vývoju trhu práce, nezamestnanosti a podnikateľského prostredia. Súčasná situácia nezamestnanosti a trhu práce na Slovensku. Stratégia Európa 2020, ktorej jedným z cieľov je zvýšiť mieru zamestnanosti.