Regulácia jednotného trhu s výrobkami z drahých kovov a drahých kameňov (otvorné otázky a problémy) - Longauerová, Alena
Regulácia jednotného trhu s výrobkami z drahých kovov z technickej stránky je regulovaná smernicou 98/34/ES Európskeho parlamentu a Rady z 22. júna 1998, ustanovujúca postup pre poskytovanie informácii v oblasti technických noriem a predpisov.