<The> role of culture in development - Némethová, Ildikó, 1974-
Príspevok skúma vzájomnú súvislosť medzi kultúrou a ekonómiou. Dôvody, prečo kultúrne hodnoty majú význam pre hospodársky rozvoj. Ako kultúra ovplyvňuje správanie sa skupín jednotlivcov a ako toto správanie ovplyvňuje ekonomické výsledky spoločnosti.