Význam zodpovedných marketingových aktivít pri realizácii stratégie Európa 2020 - Musová, Zdenka
S cieľom vymaniť sa z krízy a pripraviť hospodárstvo únie na nasledujúce desaťročie uviedla Európska komisia stratégiu "Európa 2020". V tejto stratégii určila Komisia tri kľúčové faktory rastu, ktoré je potrebné implementovať prostredníctvom opatrení, vzájomne sa podporujúcich a prioritných oblastí.