Inovatívne prístupy financovania v kontexte stratégie Európa 2020 - Pisár, Peter
Mechanizmy inovatívneho financovania, ktoré reflektujú na súčasné trendy integračného zoskupenia politík Európskej únie a majú svoj význam pre oblastiach podpory hospodárskeho a sociálneho rozvoja na národných a regionálnych úrovniach.