Humor dokáže značku urobiť silnejšou
Humor, ktorý dokáže urobiť ponúkaný produkt príťažlivejším pre zákazníkov. Vtip posilňuje značku. Sociálne siete a virálny marketing. Úskalia využitia humoru. Humor nesmie prekryť zamýšľanú stratégiu - príklad banky Zuno.