Rozpočet EÚ - výzvy a perspektívy v kontexte stratégie Európa 2020 - Orviská, Marta
Nový rozpočtový rámec na roky 2014 - 2020 je jedným z kľúčových dokumentov z pohľadu budúcnosti EÚ, ktorý predstavuje strategický rámec pre financovanie spoločných priorít. Schválenie rozpočtového rámca na nasledujúce obdobie je dôležitým predpokladom pre plnenie stanovených cieľov EÚ uvedených v Stratégií Európa 2020.