Střední management ve firemním inovačním procesu - Novák, Adam
V znalostnej ekonomike zohráva stredný manažment podsatnú úlohu pri vytváraní kľúčových schpností, inovácií a konkurenčnej výhody firiem. Zatiaľ čo medzi vrcholovým a stredným manažmentom môže existovať rámcová zhoda vo vnímání všeobecných aspektov firemného inovačného prostredia, medzi týmito úrovňami riadenia zároveň existujú významné rozdiely vo vnímaní charakteristík inovačných procesov.