Odložená daň z príjmov podľa IAS 12 - Mateášová, Martina, 1979-
Cieľom medzinárodného štandardu IAS 12 - Dane zo zisku je určiť postup účtovania daní z príjmov. Šandard bol revidovaný koncom roka 2010, kedy Rada pre medzinárodné účtovné štandardy zverejnila novelu IAS 12 - Odložená daň: spätná získateľnosť podkladových aktív.