Etické vodcovstvo - nový prístup k skúmaniu vodcovstva - Ljudvigová, Ivana
Etika vo vodcovstve. Prehľad etických teórií, princípy etického vodcovstva, význam uplatňovania etického vodcovstva zo strany lídra.