Inovácie a trendy vo finančných službách - Musa, Hussam
V rámci finančných služieb nadobúdajú stále viac na význame moderné formy distribúcie finančných produktov. Všetky banky už dnes ponúkajú rôzne produkty elektronického bankovníctva. Novými trendmi v oblasti zabezpečenia, ktorých zavedenie sa očakáva v blízkej budúcnosti, je moderná identifikácia klienta prostredníctvom biometrických údajov.