Právne a alternatívne riešenie konfliktov - Briestenský, Ladislav
Tradičný prístup ku konfliktom. Účinky riešenia konfliktu súdnou cestou. Skreslené vnímanie konfliktu. Produktívny postoj ku konfliktom. Ilustračné príklady.