Zbohom, solidarita - Sibyla, Pavel
Návrh nového zákona o pomoci v hmotnej núdzi z dielne rezortu práce. Príspevky podľa zásluhovosti. Očakávania rezortu práce v oblasti zníženia počtu poberateľov pomoci v hmotnej núdzi.