"Prekuknutý" Ryanair - Tvardzík, Jozef
Prudký pokles rezervácií leteniek v írskej leteckej spoločnosti Ryanair. Dôvody - znižovanie cien leteniek konkurenčných spoločností a slabá európska ekonomika. Príplatky k cene letenky. Precenené očakávania Ryanairu. Dobrá spolupráca s bratislavským letiskom.