Testovacia krajina pre novinky - Záborský, Ján
Skúsenosti s používaním bezkontaktných platobných kariet na Slovensku. Platba súm do 20 eur bez udania PIN-u. Mentálny blok používateľov bezkontaktnej karty. Ponuka určitých výhod pri použití bezkontaktnej platobnej karty. Možnosť platenia mobilom.