Otázky podnikateľského modelu - Záležáková, Eliška
Podniky sa budú neustále kvalitatívne meniť, budú meniť a pretvárať svoje doterajšie podnikateľské modely či pridávať čosi iné, netradičné. Očakávania podnikov od zmeny podnikateľských modelov.