Otázky podnikateľského modelu - Záležáková, Eliška
Napriek tomu, že podnikateľský model má význam postoje podnikov k zmene podnikateľského modelu môžu byť rozmanité, od snahy udržať status quo, až po ambíciu byť iný. Dôvody zlyhávania podnikateľských modelov.