Výška príspevokv na podporu náhradnej starostlivosti o dieťa od 1. septembra 2013 - Macková, Zuzana
Účinnosť zákona č. 627/2005 Z. z. o príspevkoch na podporu náhradnej starostlivosti o dieťa. Vymedzenie pojmov náhradná starostlivosť a náhradný rodič. Druhy príspevkov. Výplata príspevkov. Odňatie a vrátenie príspevkov. Povinnosi oprávnenej osoby. Zánik nároku. Príklady z praxe.