Alternácie podnikateľských modelov - Zagoršek, Branislav, 1984-
Podnikateľský model a jeho tvorba. Deväť stavebných kameňov podnikateľského modelu. Inovácie podnikateľského modelu. Vzťah podnikateľského modelu a podnikateľskej stratégie.