Potrebujeme business intelligence aplikácie? - Bolek, Vladimír, 1988-
Technická stránka business intelligence aplikácií je zložitá. Jej architektúru predstavuje vždy kombinácia najrôznejších modulov, pričom ich konkrétna podoba, rozsah a zložitosť je daná špecifickými potrebami a podmienkami organizácie.