Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím, chránené dielne a pracoviská - Gejdošová, Slavomíra
Koho možno považovať za občana so zdravotným postihnutím. Osobitná evidencia občanov so zdravotným postihnutím na úrade práce, sociálnych vecí a rodiny. Chránená dielňa a chránené pracovisko. Príspevok na podporu zamestnávania znevýhodneného uchádzača o zamestnanie. Sociálny podnik. Nároky občana so zdravotným postihnutím na poskytovanie príspevkov zo strany úradu práce, sociálnych vecí a rodiny.