Stanovenie podielov v znaleckom dokazovaní s osobitným zreteľom na družstvo - Majdúchová, Helena, 1963-
Problematika výpočtu vyrovnávacieho podielu v družstvách pri znaleckých úkonoch. Zistenie jednotlivých ekonomických parametrov, ktoré zohľadňujú všetky skutočnosti s dôrazom na stanovy družstva.