Určenie ukazovateľa produkcie poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady - Neupauerová, Zuzana
Dva spôsoby určenia ukazovateľa produkcie podľa zákona o miestnych daniach. Určenie ukazovateľa produkcie pre poplatníka, ktorý poskytuje výlučne ubytovacie alebo zdravotnícke služby (lôžková časť). Určenie ukazovateľa produkcie pre poplatníka, ktorý poskytuje výlučne reštauračné, kaviarenské a iné pohostinné služby.