Je intuícia v časovom strese výhodnejšia? - Hanák, Róbert, 1979-
Schopnosť rýchleho a intuitívneho rozhodovania, spájajúci sa s racionálnymi stratégiami v nedostatku času. Časový stres pri skúmaní rozhodovania a schopnosť identifikovať tie kritériá, ktoré majú pre výsledok rozhodnutia najvyššiu validitu.