Rodinné firmy majú otázniky - Fodranová, Iveta, 1959-
Problémy v ekonomickej rovine rodinných podnikov. Kvalitatívny rast rodinných podnikov je obmedzovaný príbuzenskými vzťahmi, ktoré bránia efektívnejšiemu obsadzovaniu pracovných pozícií pracovníkmi s lepšími kvalifikačnými predpokladmi, čo znižuje jeho schopnosť k inováciám.