Vodcovský potenciál manažérov na Slovensku - Procházková, Katarína, 1983-
Teoretické východiská vodcovstva a súčasné trendy vo vedení ľudí. Burnsova teória transakčného a transformačného vedenia. Manažérske zručnosti podľa R. Katza. Nové vedenie ľudí - výsledky výskumu. Nové kompetencie manažérov.