Manažment znalostí vytvára nový systém hodnoty organizácie - Čihovská, Viera
Znalosti - hlavný produktívny faktor organizácie v novej ekonomike. Manažment znalostí, efektívne riadenie znalostí - pojmy, definície. Dva základné rozdielne prístupy k manažmentu znalostí. Technologická a ľudská stránka manažmentu znalostí, procesy.