Informácie a podklady používané v rámci znaleckého dokazovania - Jakubec, Miroslav
Problémy pri spracovaní znaleckého posudku. Podklady použité pri jeho spracovaní. Stanovenie hodnoty spoločnosti - znalecký posudok navrhovateľa, odporcu, skutočné výsledky spoločnosti. Analýza výsledkov.