Zpráva o globální konkurenceschopnosti
Štúdia The global competitiveness report 2013-2014, ktorú Svetové ekonomické fórum vydalo 4. septembra tohto roku, prináša informácie o konkurencieschopnosti krajín sveta. Faktory, ktoré najviac komplikujú podnikanie v krajinách V4.