Zvyšování ziskovosti v SME - Ondruš, Radomír
Prístupy, ktoré vedú k udržaniu, poprípade k zvyšovaniu ziskovosti malých a stredných podnikov. Najčastejšie nedostatky v riadení. Čo môže priniesť poradenská firma. Ako pristupovať ku zmenám.