Reformy spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie a ich vplyv na jej financovanie - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Prehľad jednotlivých reforiem spoločnej poľnohospodárskej politiky s dôrazom na politicko-ekonomické zmeny v Európe na konci 20. storočia a vstup nových členských štátov v roku 2004 res. 2007. Prijaté reformy SPP s dôrazom na efektivitu vynakladania finančných prostriedkov z rozpočtu EÚ ich zníženia na celkové výdavky vynakladané na SPP EÚ.