Manévre inovačných firiem - Uriga, Ján
Konkurenčný boj a uplatňovanie inovácií. Zmeny v stratégiách firiem. Zmeny vo firemnej kultúre. Piliere inovatívnej kultúry. Otvorená komunikácia a vytváranie prostredia dôvery. Skúsenosť výrobcu hračiek Lego.