Environmentálne problémy a ich vplyv na rozvoj svetového hospodárstva - Janský, Boris
Environmentálne problémy ako globálny problém svetovej ekonomiky. Previazanosť environmentálnej problematiky so svetovou ekonomikou v rámci globálnych problémov na pozadí prebiehajúcich globalizačných procesov vo svetovom hospodárstve.