Rekonfigurovateľná výroba riešenie pre časté fluktuácie dopytu - Gregor, Milan
Oblasť rekonfigurovateľných systémov, ktorý je smerovaný na budovanie výrobného prostredia pre budúce podniky. Komplexné riešenie pre návrh a virtuálne testovanie logistických systémov.