Optimálne zásoby riadenie podľa celkových nákladov - Spišák, Ján
Riadenie a meranie zásob, ktoré je potrebné zjednotiť a previesť z riadenia na miestnej úrovni jednotlivých oddelení na riadenie z úrovne celého podniku.