Rekonfigurovateľnosť výroby ako výzva pre výrobné podniky - Malega, Peter
Možnosti rekonfigurovateľných spôsobov výroby, v dôsledku čoho sa docieli optimalizácia výrobného procesu a v konečnom dôsledku aj zisku podniku.